A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

"Så vinner vi 50-plussarnas hjärtan!"

The Fantastic Four

”Femtioplussarna vet vad de vill ha, det är de som dansar allra mest!” säger Daniel Yngwe, sångare i Motown-bandet The Fantastic Four. I november har du chansen att svänga loss till välkända hits från 1950- och 60-talet när kvartetten firar femton år på scenen - med en storslagen jubileumsshow på Birka Cruises!

News55

Historien om Motownbandet The Fantastic Four tar sin början en gråmulen höstdag i Stockholm då fyra skönsjungande killar bestämde sig för att satsa fullt ut på musiken.

De slog igenom för nio år sedan i TV4:s program ”Talang” och har sedan dess turnerat i hela Norden och stora delar av Europa. 2012 vann de underhållningstävlingen ”World Championship of Performing Arts” (WCOPA) i Hollywood, i konkurrens med 7 000 aktörer från fyrtio olika länder. Tre år senare gjorde bandet sina första spelningar i Las Vegas.

I år firar de fyra bandmedlemmarna Robert Haglund, Jonas Fritzon, Niklas Lamby och Daniel Yngwe vad de själva kallar “ett decennium i musikens tjänst”.

– Det har varit en lång resa och vi har fått göra så många roliga saker, säger Daniel Yngwe.

Se ett smakprov från The Fantastic Four här!

Mer fart i dagens äldre generation

Under sina många år på scenen har de odlat en nära relation till sina fans, speciellt till den vuxna publiken, berättar Daniel Yngwe.

Han tycker att det är mer fart i dagens femtioplussare än när bandet började uppträda, men trots det finns, enligt honom, många förlegade föreställningar om hur äldre roar och bör roa sig. Föreställningar som inte alls rimmar med den publik som bandet möter när de går upp på scen.

– Bara för att man är femtioplussare betyder inte det att man bara vill lyssna på lugn musik. De äldre idag vill ha drag och lyssnar hellre på Elvis Presley än på Evert Taube. Därför är det så fint när folk kommer fram efter spelningar och tycker att det är kul att vi spelar musik som svänger, säger Daniel.

Femtioplussarna vet vad de vill ha, men så är det också de som dansar mest, enligt Daniel Yngwe.

“Vår publik är den bästa som finns!”

Så vad är då framgångsreceptet för att vinna femtioplussarnas hjärtan?

– Börja med en positiv attityd så kommer resten på köpet, säger Daniel.

– Något jag tror är viktigt är att ha en positiv attityd på scenen för då smittar det av sig på publiken och det blir en bra stämning. Publiken vet att de kan vänta sig fullt ös. Alla är med och dansar, de känner igen och sjunger med i våra låtar och kan alla danssteg. Det är därför vår publik är den bästa som finns!

Och i november möter alltså The Fantastic Four sin publik på scenen på Birka Cruises, en helkväll med middag och underhållning, och förväntningarna är höga.

– Vi ser jättemycket fram emot att möta vår publik på Birka Cruises. Det kommer att bjudas på god mat, bra musik och underhållning. En perfekt kväll helt enkelt, säger Daniel Yngwe.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!