A-
A+

Hela denna artikel är en annons

Så får vi dina pengar att växa på bästa sätt

Äldre korthårig kvinna som ler

Vill du behålla värdet på dina tillgångar även när ekonomin krisar globalt? Strictly Money erbjuder alternativa investeringsmöjligheter så att du kan få dina pengar att växa smartare.

Cia Erander

Det brittiska fintech-bolaget Strictly Money förväntas revolutionera framtidens kapitalförvaltning. I början av 2024 lanseras deras betalkort på den svenska och brittiska marknaden.

Senare under året kommer ett länkat konto erbjudas till dig som kund, vilket innebär att kortinnehavare för första gången kan erhålla avkastning på hedgefonder.

Strictly Moneys lösning är unik och blir den första FoU-styrda hedgefonddrivna kort- och betalningsappen på marknaden.

Därefter planerar vi att erbjuda en rad ytterligare produkter till dig som är kortinnehavare genom Strictly Money Dealing Room – en medlemsklubb för avancerade investerare, entreprenörer och professionella rådgivare som ger kortinnehavare tillgång till alternativa investeringsmöjligheter.

Pionjärer som breddar investeringsmarknaden

Medlemmar kan införa nya affärsmöjligheter, tjäna provision eller saminvestera med Strictly Money genom flera olika alternativa lösningar.

Alternativa investeringar är nu fundamentet för varje portfölj, men inte tillgängliga för de flesta investerare. Strictly Moneys uppdrag är att förändra detta.

– Vi skapar en digital app för förmögenhetsförvaltning för att hjälpa investerare att få sina pengar att växa på ett smartare sätt. Strictly Money bryter ner traditionella hinder för högre avkastning genom AI-teknik, säger Will Povey, som har delat VD-ansvar för Strictly Money. 


Will Povey, VD och koncernchef Strictly Money.
Will Povey, VD och koncernchef Strictly Money.

AI banbrytande för förmögenhetsförvaltning 

Användningen av AI inom finansiella tjänster har ett enormt förändringspotential, exempelvis genom att bedrägerier och ekonomisk brottslighet kan bekämpas och försäkringsrisker utvärderas.

Dessutom kan AI medföra betydande kostnadsbesparingar, innovativa produkter och individanpassade tjänster. 

– Strictly Money omfamnar AI-revolutionen, därför kommer vi vara delaktiga i att omforma finansvärldens framtid och låsa upp nya tillväxtmöjligheter, säger Will Povey.

Från sparande till alternativa investeringar

Nu står europeiska kapitalförvaltningsföretag inför nästa våg av utveckling. Det handlar om en demokratisering av förmögenhet genom en övergång från sparande till investeringar.

Vi vill att du som kund ska ha tillgång till olika högavkastande investeringsmöjligheter som för närvarande endast är tillgängliga för en ytterst liten del av invånarna.

Strictly Money erbjuder alternativa investeringsmöjligheter som gör att du kan behålla värdet på dina tillgångar – trots att ekonomin krisar globalt.

Siktar mot börsnotering

Strictly Money är etablerat i London och har tagit fram innovativa bank- och förmögenhetslösningar i flera år. Under 2024 kommer Strictly Money att ansöka om notering på Londonbaserade Aquisbörsen, vilket kommer att följas av parallellnotering i Tyskland och Sverige för att nå ut till en bredare publik.                            

Missa inte chansen – bryt ny mark och få aktier

Strictly Money ger dig nu en unik chans att förregistrera dig för att få information om produkterna och tjänsterna som kommer att lanseras 2024. Ta chansen och bli bland de första att använda Strictly Moneys nydanande investeringslösningar.

Om du registrerar dig nu får du också 1000 aktier kostnadsfritt i Strictly Money Limited till ett värde av cirka 5 000 SEK.Detta meddelande är endast i informationssyfte. Registrering enligt ovan medför inte någon skyldighet eller avtalsenlig rätt att erhålla aktier. Ytterligare information kommer att lämnas i sinom tid. Observera att Strictly Money Limited för närvarande inte bedriver någon reglerad verksamhet. Information om Strictly Money Limiteds regulatoriska status och all övrig kommunikation är alltid offentligt tillgänglig på webbplatsen www.strictly-money.com. Januari 2024. 

Cia Erander  

Cia Erander
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.