Hela denna artikeln är en annons

Tor, 63 : “Jag känner mig som 27”

Tor Christensen, 63, har ett aktivt och innehållsrikt liv och det vill han ha även i framtiden. Han har bestämt sig för att inte låta åldern hindra honom att leva som han vill, och så långt har han klarat sig bra.  

News55

Annons

Annons

– Jag känner mig väldigt ung till sinnet och energifull i förhållande till min ålder. Jag vill aldrig att “gammelmanskroppen” ska kunna slå rot i mig, menar Tor som driver en egen eventbyrå, är aktiv sångare och har en förkärlek till radiostyrda modellflyg.

– Är man över 60 år så är det ju inte ovanligt att kroppen försvagas. Jag väljer därför att ta kosttillskott för att hjälpa kroppen att behålla energin och muskelmassan för att slippa tunna armar och ben och kulmage, ler Tor.

Testa Testomax™ till halva priset

Evig ungdom?

I vår tid strävar vi efter att hålla oss unga länge. För en del betyder det att vara mån om sitt utseende för att helt enkelt se yngre ut, men för de allra flesta handlar det mest om att behålla en god hälsa och att fortsätta ha energi till att göra det man gillar.

– I dag åker ju pensionärer snowboard och klättrar i berg, det är sånt jag vill kunna även i fortsättningen, säger Tor.

Testomax™ är ett kosttillskott som är speciellt utvecklat för män. Forskare har kommit fram till att örten fenugreek har en positiv effekt på utvecklingen av muskelmassa i kroppen. Utöver det innehåller Testomax™ ingredienser som bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer, ge ny energi samt bevara kognitiva funktioner.

– Jag är beroende av en stabil energinivå

Tor har ett krävande jobb och i perioder jobbar han nästan dygnet runt med events för större företag. Han är därför beroende av att kroppen fungerar och att han har den energi som krävs.

Testa Testomax™ till halva priset

– Eftersom jag har ett så pass intensivt jobb är jag beroende av att behålla en hög energinivå. Det är spännande att jobba med events och att skapa upplevelser för folk och jag gör det gärna tills jag är 77 år så länge kroppen orkar. Med hjälp av Testomax™ hoppas jag det kommer att bli så, säger Tor optimistiskt.

Fortsätter att hålla sig i god form

Det finns inga mirakelkurer eller ungdomskällor mot att åldras, men Tor känner sig likväl lyckligt lottad.

– När jag säger hur gammal jag är blir många väldigt överraskade. De tror att jag är 50 och det känns väldigt bra. Visst märker jag ibland att jag blivit äldre, men på det stora hela mår jag väldigt bra både fysiskt och psykiskt.

– Eftersom jag fortsätter att hålla mig i god form tror jag att Testomax™ är en del av anledningen. Jag kommer därför att fortsätta att ta Testomax™ dagligen, avslutar Tor, som glädjer sig över att ha sjösatt båten så att han kan börja åka vattenskidor igen.

Testomax™ är utvecklat i Norge och är sammansatt för att bevara mäns hälsa. Alla ingredienserna har dokumenterad hälsoeffekt.

Testa Testomax™ till halva priset

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.