A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Trött på tunga lyft? Wanda hämtar och förvarar dina saker

Har du prylar eller möbler hemma som bara tar plats och samlar damm? Eller är det dags att stuva undan sommarkläderna och grillen? Känns det dyrt och krångligt att behöva hyra bil för att ta dig till ett förråd på andra sidan stan? Då har Wanda den perfekta lösningen för dig. Här erbjuds en smart, bekväm och framför allt prisvärd förvaringstjänst som gör det tunga jobbet åt dig.

Story Media

Wanda är den smarta lösningen för dig som bor i Stockholm och vill ha hjälp från början till slut. Inom kort lanseras även Wanda i Göteborg! Här får du trygg och prisvärd förvaring i tempererade, fuktövervakade och videoövervakade lager. Tjänsten passar både dig som privatperson eller företagare och det du förvarar är alltid försäkrat av IF.

Besök hemsidan här

Ordning och reda i hemmet har aldrig varit enklare. Kom igång och skapa ett konto redan idag och få fem gratis flyttlådor till dörren – redan imorgon! Wanda erbjuder en unik prismodell med fasta priser per förvarad sak och månad, där du inte betalar för utrymmet per kvadratmeter till skillnad från andra förrådstjänster.

Så fungerar Wanda

 • Skapa konto – helt kostnadsfritt! Med ett konto kan du boka upphämtning, retur, förvaring och service till dina saker. Du får också tillgång till Wandas webbshop där du kan beställa emballage och lådor direkt till dörren.
 • Lägg till dina saker till fasta priser I appen lägger du in de saker som ska hämtas upp. Wanda kommer sedan till dörren när det passar dig och kan bära och packa om du önskar det.
 • Låda & väska
  15 kronor per månad. Passar säsongskläder, sportutrustning eller julpynt.
 • Liten
  25 kronor per månad. Passar allt från lampor, matstolar eller kanske en cykel.
 • Stor
  95 kronor per månad. Förvara soffan som tar plats, eller möbler du sparar på till senare.

Hitta ditt fasta pris för förvaring och transport i prisberäknaren.

 • Beställ hem dina saker igen
  Vill du få hem dina saker eller möbler igen? I appen kan du själv välja vilka saker du vill ha hemlevererade. Wanda levererar morgon, kväll och helg.

Skapa ett gratiskonto här

Slipp de tunga lyften

Wanda är perfekt för dig som uppskattar trevlig och hjälpsam personal. Kundnöjdheten är hög och personalen värderar service högt. Personalen på Wanda hämtar, bär och kan lämna tillbaka dina saker till hemmet när det passar dig. Personalen hjälper även till att packa om du önskar och tar hand om de tunga lyften:

Världens härligaste grabbar kom till oss idag för att bära ner våra saker. Det var superenkelt att registrera sig och priserna är rena drömmen. Jag är pensionär och vill inte bära för tungt. Rekommenderar varmt!
– Andreas B

Grym och prisvärd tjänst för såna som oss som inte har bil! Väldigt enkelt att registrera de saker som ska förvaras. Punktlig, trevlig och serviceminded personal!
– Calle F

Wanda erbjuder mer än bara förvaring

Wanda jobbar för en grönare framtid och kör endast på elbilar. De erbjuder även reparation av dina saker istället för att du ska kasta och köpa nytt. I appen kan du dessutom sälja, dela och hyra ut dina prylar.

Inför säsongens olika aktiviteter kan du få cykeln eller skidorna servade. Wanda och XXL ingår i samarbete och erbjuder reparation och service av din förvarade sportutrustning. Du behöver inte tänka på hämtning eller retur – det fixar Wanda. Enklare än så blir det inte!

Besök hemsidan här!

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.