A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Vardagshjälte som pensionär – en chans att fortsätta göra det du är bra på

När man går i pension lämnar man oftast en trygg social gemenskap som arbetslivet erbjuder. Man går vidare från något man är duktig på och där man blivit respekterad och uppskattad för sina insatser. Nu finns möjligheten att bli den där vardagshjälten på nytt, dryga ut pensionen och öka hushållskassan med en fast timlön och samtidigt njuta av pensionen.

CAPE MEDIA

Efter ett långt arbetsliv så har man fått mycket kunskap och erfarenhet inom sitt område. FemtioFemPlus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster där majoriteten av medarbetarna är seniorer.

– Det är viktigt att fortsätta känna sig uppskattad för ett gott utfört arbete och att vara en del av en social gemenskap, även efter man gått i pension. Att utifrån sina egna förutsättningar själv kunna påverka hur mycket man kan och vill arbeta skapar stort engagemang hos våra medarbetare, säger Åza Mårtensson, Marknad- och Kommunikationsansvarig hos FemtioFemPlus AB.

Underlätta vardagen för kunderna

FemtioFemPlus erbjuder ett brett utbud av olika tjänster med stor variationsrikedom. Som medarbetare får du en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och under eget ansvar väljer de uppdrag där ditt kunnande kommer väl till pass.

Viktigt med social gemenskap

– Vårt mål är att kunderna får träffa samma medarbetare varje gång och det är starkt trygghetsskapande för våra kunder. Den sociala gemenskapen i medarbetarteamet och relationen till våra kunder är så otroligt viktig. Det är här FemtioFemPlus gör skillnad på riktigt för människor i deras vardag, säger Åza Mårtensson.

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.