Hela denna artikeln är en annons

Vardagshjälte som pensionär – en chans att fortsätta göra det du är bra på

Bild från julmarknaden på Svamptorget i Norby vid FemtioFemPlus kontor i Uppsala. Duktiga, kunniga och engagerade medarbetare. Foto: Åza Mårtensson

Harald Nylund

Efter ett långt arbetsliv har man både lång erfarenhet och kunnande inom sitt område. FemtioFemPlus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster där majoriteten av medarbetarna är seniorer. När man går i pension så tar man med sig sin arbetslivserfarenhet. Den här gedigna erfarenheten kan skapa nya möjligheter på arbetsmarknaden idag och där kan ens kunskap och kompetens göra stor skillnad för människor i deras vardag, både för kunder och medarbetare.

– Det är viktigt att fortsätta känna sig uppskattad för ett gott utfört arbete, och att vara en del av en social gemenskap, även efter man gått i pension. Att utifrån sina egna förutsättningar själv kunna påverka hur mycket man kan och vill arbeta skapar stort engagemang hos våra medarbetare. Hos oss får man garanterat uppskattning för sin insats, säger Åza Mårtensson, Marknad- och Kommunikationsansvarig FemtioFemPlus AB.

Underlätta vardagen för kunderna

FemtioFemPlus erbjuder ett brett utbud av olika tjänster med stor variationsrikedom. Som medarbetare får du en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och under eget ansvar väljer de uppdrag där ditt kunnande kommer väl till pass.

Viktigt med social gemenskap

Ansök om att bli vardagshjälte på FemtioFemPlus.


– Vårt mål är att kunderna får träffa samma medarbetare varje gång och det är starkt trygghetsskapande för våra kunder. Den sociala gemenskapen i medarbetarteamet och relationen till våra kunder är så otroligt viktig. Det är här FemtioFemPlus gör skillnad på riktigt för människor i deras vardag, säger Åza Mårtensson.

 

 

Harald Nylund
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.