A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Vi söker dig över 60 som vill delta i ett omvänt dejtingexperiment

Är du över 60 och redo att träffa kärleken? Nu kan du delta i ett omvänt dejtingexperiment – träffa exet eller barnen innan första dejten.

News55

Sverige är känt som ett av världens mest singeltäta länder. Mer än var tredje svensk bor ensam, framförallt unga i 20-årsåldern och seniorer. Men så behöver det inte vara. Fler söker – och finner – kärleken på äldre dagar. Och det har aldrig varit mer populärt att söka den på nätet än nu.

Nätdejting handlar däremot mycket om att bedöma varandra efter ytan, genom en bild och en kort profiltext. Men tänk om man skulle dejta omvänt? Istället för att först se och träffa sin potentiella kärlek och senare personens släkt, så börjar man från andra hållet.

Möt exet innan dejten

Nu lanserar Renault omvänd dejting, och söker modiga 60 plus-singlar som är redo att testa experimentet. På Renaults Facebooksida kan du tagga en vän som du tycker ska träffa kärleken – eller varför inte tagga dig själv? En castinggrupp matchar ihop personer som de tror kan passa för varandra utifrån intresse och personlighet – och så kan kärleksjakten börja.

Första mötet är med personens barn, vänner eller kanske till och med exet, för att snabbare kunna lära känna sin dejt på djupet. Sedan väntar en biltur med dejten, som livesänds på Facebook. Förhoppningsvis slår det gnistor i en Renault CLIO.

Bilen är ett bra dejtingrum

Bilen är en återkommande plats för dejting i populärkulturen. På film sker första kyssen ofta i bilen, på en drive in-bio eller parkerad vid en utsiktsplats i solnedgången. Med andra ord: bilen är ett bra dejtingrum. När en träff på en bar eller restaurang kan bli stimmig och det finns många intryck i omgivningen, kan man i en bil sitta ostört och prata privat och ogenerat i ett litet intimt rum. Det är därför vi tar hjälp av Renault CLIO för att försöka vända upp och ner på den annars ofta ytliga dejtingvärlden. Förhoppningsvis kommer kärleken att spira! Och på köpet blir det första mötet med släkten överstökat redan från början…

Vill du vara med?

Gå in på Renaults Facebook och ansök!

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!