A-
A+

Casper Janebrink om uppbrottet: "Försöker hålla sams"

Celebriteter, Kultur & NöjeNews55

Dansbandsprofilen berättar hur han hanterar den tuffa perioden efter separationen. Det skriver Aftonbladet.

Sarah Carlsson

Annons

Annons

Tidigare i år meddelade Arvingarnas sångare Casper Janebrink att han och hustrun Helena skulle skilja sig efter att ha varit tillsammans i 23 år. Artisten berättar i en intervju med Aftonbladet att paret är vänner men att det är annorlunda nu.

– Jo, det är vi. Det finns naturligtvis alltid saker man kan diskutera. Det finns alltid en anledning till att man separerar, men vi försöker hålla sams och framförallt för barnens skull och även för framtiden. Även om man går skilda väger så kommer vi att mötas och träffas på olika sätt, då tycker jag det är skönt om man kan ha en bra dialog med varandra i framtiden också.

Janebrink hoppas att det kommer bli bra i slutändan, men än så länge är processen inte över.

–  Jag mår bra, men sedan är det upp och ned med känslorna. Så är det i en sådan här situation när man går skilda vägar. Allting är inte klart än och vi har inte flyttat isär ännu. Det är en tuff period som man försöker ta sig igenom, men jag tror att i slutändan, både för Helena, mig och barnen, så kommer det här bli väldigt bra. Det är förhoppningen i alla fall, säger Casper Janebrink till tidningen.

Annons

Annons

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.