News55

Då återvänder tittarsuccé till tv-rutan

Sveriges televisions byggnad
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 14 juli 2022

SVT:s tittarsuccé kommer tillbaka med en ny säsong, rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Nästa år väntas en ny grupp amerikaner till Sverige för att tävla, och troligtvis bjuda på tårar, i kampen om att få träffa sina förlorande svenska släktingar. Det står nu klart att det blir en ny säsong, den elfte i ordningen, av ”Allt för Sverige”.

– Jag har längtat efter det här så länge så det är ett fruktansvärt glatt besked. Det finns ingen hejd på hur många som kommer fram och oroligt undrar om programmet ska komma tillbaka. Det går faktiskt inte en dag utan att det kommer fram någon och undrar, säger programledaren Anders Lundin till Aftonbladet.

Inspelningen av den senaste säsongen av “Allt för Sverige”, som sändes i januari i år, fick skjutas fram på grund av pandemin. Därför blev det ingen inspelning av den populära realityserien under 2022.

Enligt SVT kommer inspelningen av den nya säsongen igång under nästa år. Innan dess ska Anders Lundin spela in en jubileumssäsong av ”Robinson” i TV4, 20 år efter att han senast ledde programmet. “Allt för Sverige” vann Kristallen 2017 för årets dokusåpa.Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS