A-
A+

Därför skapade Facebook-bugg panik

Mänskligt, Sociala medier, Teknik och vetenskapNews55

Brukar du snoka runt bland bekantas profiler på Facebook? Då bör du nog kolla om det skett några förändringar på ditt konto.

Sarah Carlsson

Annons

Tekniska problem skapade panik hos nyfikna Facebook-användare i fredags. En bugg i Facebook-appen gjorde att en vänförfrågan kunde skickas ut automatiskt så fort man gick in på en persons profil. Inte helt optimalt för självutnämnda privatdetektiver och många menar att händelsen innebär “slutet för stalkning”, skriver The Daily Beast.

”Som en person med ett stort problem med nyfikenhet så är den här automatiska vänskaps-buggen väldigt läskig och inte schysst enligt mig. Jag vill bara veta exakt allt om alla. Är det ett så himla stort brott?”, skriver en person på Twitter rapporterar GP.

Efter att användare världen över reagerat på problemet och uppmärksammat det i sociala medier agerade Meta och åtgärdade problemet.

– Vi har nyligen fixat en bugg som är kopplad till en app-uppdatering, som gjorde att en del Facebook-vänförfrågningar skickades av misstag, sa en talesperson för Meta till The Daily Beast.

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.