News55

De leder sommarsatsning i TV4

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 24 mars 2021

Efter önskemål från tittarna görs en sommarsatsning som sänds i TV4 och nu har programledarna avslöjats.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Bingolotto brukar göra uppehåll under sommaren, men i år blir det annorlunda. Folkspel, som är föreningslivets eget lotteribolag, och Bingolotto fyller 30 i år och det ska firas. På midsommarafton den 25 juni blir det tre timmar direktsändning med Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

-Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Den 4 juli är det premiär för Bingolotto sommarkväll som leds av Casper Janebrink och Agneta Sjödin. Spelet flyttas då från studion till en somrig västkustmiljö.

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer Bingolotto hela sköna och långa sommaren, lovar Casper Janebrink i pressmeddelandet.

Enligt Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel, finns det sedan länge ett starkt önskemål från tittarna att Bingolotto ska fortsätta under sommaren.

 .Det känns fantastiskt att kunna erbjuda det som så många saknat. Vi kommer självklart att bjuda på bingospel, men också spännande gäster, högklassig underhållning och kanske ett och annat grilltips. Dessutom det perfekta slutet på en sommarvecka, säger Mikael Kjellström i pressmeddelandet.

Bingolotto sommarkväll sänds i TV4 fram till Bingolottos höstpremiär den 29 augusti.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS