Det här händer på Äldreforum i Almedalen

VISBY 2016-07-05
Åldersdiskriminering, Arbetsmarknad, Bostad, Brott, lag och straff, Celebriteter, Ekonomi, finans och affärer, Fritid, Fritid, lek och spel, Hälsa, Hem, Inrikes, Jämställdhet, Människor, Mänskligt, Medier, Pension, Politik, Privatekonomi, Psykisk ohälsa, Samhälle, Sjukvård, Utbildning, Vård och omsorgNews55

Åldersdiskriminering, äldres hälsa och äldres ekonomi är de tre huvudfrågorna för Äldreforum i Almedalen 2018. Under veckan kommer såväl politiker som experter till Äldreforum för att diskutera just dessa frågor.

Linnéa Wallin

Annons

www.krisinformation.se

Annons

www.krisinformation.se

Tillsammans med PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och RPG har News55 kraftsamlat inför höstens val. Bostäder, pension, skatter, äldreomsorg och digitalvård är några av de många ämnen som kommer att tas upp och diskuteras på Äldreforum.

– Vi är många äldre som kan påverka den framtida politiken via höstens val. Mer än var fjärde väljare, drygt 27 procent av väljarkåren, är 65 år eller äldre, Det är extra starka skäl för politiker att lyssna på oss, säger Artur Ringart, grundare av News55.

Vill du veta mer om vad som händer i Almedalen? Hela programmet hittar du här

 

Linnéa Wallin
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons