A-
A+

Detta blir årets julklapp – enligt oddsen

Foto: Henrik Montgomery / TT
Ekonomi, Fritid och livsstilNews55

Den 17 november utser HUI Research årets julklapp, som ska representera den tid vi lever i. Vilken klapp tror du på 2023?

Sarah Carlsson

Förra året blev det hemstickade plagget utsett till årets julklapp. Kriget i Ukraina och den stigande inflationen låg bakom motiveringen av HUI Research.

I år är det fortfarande bistra ekonomiska tider, krig och oro i världen. Det påverkar givetvis spekulationerna inför nästa vecka, då julklappen utses. Får man tro oddsen är det en stabil trotjänare som blir årets julklapp – gjutjärnsgrytan.

– Även om allt blir dyrare vill vi fortfarande njuta av bra och god mat. Grytan fångar in vårt outtröttliga matintresse, tillsammans med stigande matpriser och ökad miljömedvetenhet.  Man kan laga det mesta, frysa in rester och förbereda lunchlådor. En annan lågoddsare är kontanter, då överflödigt prylköp kan kännas fel i dessa tider, samtidigt som många behöver stöd och möjligheten att själva bestämma vad de behöver mest, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Årets julklapp behöver leva upp till vissa krav. Det ska representera den tid vi lever i, vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse och det ska ha ett stort försäljningsvärde.

Favoriter – topp tio

  1. Gjutjärnsgryta: 7.00
  2. Kontanter: 8.00
  3. Matlåda: 10.00
  4. Smart belysning: 10.00
  5. Donation till välgörenhet: 12.00
  6. Tofflor: 15.00
  7. Vattenflaska: 15.00
  8. Pizzaugn: 20.00
  9. Hemma-spa-kit: 20.00
  10. Wellness-app: 20.00

Källa: Betsson

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.