News55

En snäll jul med News55

Artikelbild
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 30 nov. 2020

November lider mot sitt slut och vi kan se fram emot december som för många är en mysig och härlig tid innan jul.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi vet att julen blir det annorlunda i år. Vi kommer med stor sannolikhet inte kunna träffas fysiskt i juletid som vi är vana vid. Det vi kan göra är att fortsätta följa de rekommendationer som finns, fortsätta visa respekt för varandra och ta ansvar. 

Det som tyvärr är som vanligt är att det finns grupper som är extra utsatta. News55 vill uppmärksamma dessa grupper och kommer under december göra ett samarbete med fyra välgörenhetsorganisationer som jobbar med att förbättra omvärlden. 

News55 kommer i år skänka en julgåva till till Världsnaturfonden, World Animal Protection, Röda Korset och MIND/Äldrelinjen.

Vi lanserar också temat “Årets snällaste julklapp” som syftar till lyfta fram värdefulla och meningsfulla julklappar som kan köpas digitalt.

Vi vet att våra läsares digitala beteende har utvecklats snabbt under pandemin. Enligt experter har utvecklingen gått två år snabbare än vad man förväntat sig. Vi strömmar bild och ljud, umgås digitalt och målgruppen seniorer handlar idag på nätet på ett helt annat sätt de gjorde än i början av året. Kanske kan ett digitalt bidrag till en välgörenhetsorganisation bli en smart och snäll julklapp till nära och kära även för dig

Med hopp om en god och snäll jul hälsar vännerna på News55

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS