A-
A+

En snäll jul med News55

MänskligtNews55

November lider mot sitt slut och vi kan se fram emot december som för många är en mysig och härlig tid innan jul.

Rikard Jansson

Annons

Annons

Vi vet att julen blir det annorlunda i år. Vi kommer med stor sannolikhet inte kunna träffas fysiskt i juletid som vi är vana vid. Det vi kan göra är att fortsätta följa de rekommendationer som finns, fortsätta visa respekt för varandra och ta ansvar. 

Det som tyvärr är som vanligt är att det finns grupper som är extra utsatta. News55 vill uppmärksamma dessa grupper och kommer under december göra ett samarbete med fyra välgörenhetsorganisationer som jobbar med att förbättra omvärlden. 

News55 kommer i år skänka en julgåva till till Världsnaturfonden, World Animal Protection, Röda Korset och MIND/Äldrelinjen.

Vi lanserar också temat “Årets snällaste julklapp” som syftar till lyfta fram värdefulla och meningsfulla julklappar som kan köpas digitalt.

Vi vet att våra läsares digitala beteende har utvecklats snabbt under pandemin. Enligt experter har utvecklingen gått två år snabbare än vad man förväntat sig. Vi strömmar bild och ljud, umgås digitalt och målgruppen seniorer handlar idag på nätet på ett helt annat sätt de gjorde än i början av året. Kanske kan ett digitalt bidrag till en välgörenhetsorganisation bli en smart och snäll julklapp till nära och kära även för dig

Med hopp om en god och snäll jul hälsar vännerna på News55

Annons

Annons

Rikard Jansson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!