A-
A+

Håkan ”Nordman” Hemlin om stora kärlekslyckan

Celebriteter, Kultur & NöjeNews55

För ungefär ett år sedan fann Håkan ”Nordman” Hemlin kärleken. Nu beskriver han sin relation som att ”vandraren har hittat hem”.

News55

Annons

Onsdagen den femte januari på trettondagsafton gifte sig Håkan Hemlin, frontmannen i bandet Nordman, men sin fästmö Heidi Lund. Den romantiska vigseln skedde i Snöstorps kyrka i Halmstad. Under vigseln sjöng Håkan Hemlin själv ”Gräsö brudmarsch” när bruden kom in i kyrkan, något utöver det traditionella, rapporterar Aftonbladet.  

I kyrkan uppträdde även Fia Berglund, ackompanjerad av Christof Jeppsson, som år 2019 var förband åt Gyllene Tider. Efter det att paret blivit man och hustru och vigselförrättaren hållit ett tal så var det dags för brudparet att kyssas. Kyssen beskriv som en riktig ”långtradare” och följdes av gästernas applåder.  

På frågan om hur det känns att vara nygift svarar Håkan Hemlin:  

– Det känns helt fantastiskt. Det kan inte bli bättre just nu. Jag känner mig som en nypippad sädesärla!  

Efter vigseln var det dags för fest där fler kända namn uppträdde, bland annat Nano med sin hit ”Hold On”. Håkan och Heidi träffades på Gran Canaria genom gemensamma vänner för ett år sedan och har enligt Håkan Hemlin aldrig haft en dispyt. 

Författare: Jessika Bouveng

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.