A-
A+

Här är folkkära radioprofilens känslomässiga avslut

Celebriteter, MedierNews55

Efter 26 år som programledare har nu en folkkär och omtyckt radioprofil sagt sina sista ord i det populära programmet.

Jessika Bouveng

Annons

För ungefär en månad sedan meddelade Anders Eldeman att han slutar som programledare för det populära radioprogrammet ”Melodikrysset”. I 26 år har Eldeman sänt programmet i Sveriges Radio P4 och nu skriver Expressen att, lördagen den 25e juni, gjorde han sin sista sändning. De som kommer att efterträda honom är Annika Jankell och Anna Charlotta Gunnarsson. Innan dess kommer sommarvikarien Micke Cederberg att ta över i sju veckor. 

Cederberg gästade Eldemans sista sändning och tackade honom för alla år han sänt ”Melodikrysset”. Eldeman önskade i sin tur Cederberg lycka till med vad han beskriver som ”världens trevligaste, roligaste jobb” och riktade samtidigt ett känslofyllt tack till både medarbetare men framförallt till alla lyssnare. 

– Sist och trots alltid viktigast, tack alla ni lyssnare och krysslösare både utomlands och i Sverige som troget har följt programmet, många sedan urstarten -65. Jag tänker på hur ni har hört av de senaste veckorna, hur ni ställt upp på alla utomhussändningar, ibland i minusgrader och ibland hällande spöregn, men det har varit sol också. 

Han avslutade programmet med att säga att han är mycket rörd, nöjd och tacksam och önskade alla en fin sommar. 

Jessika Bouveng
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.