A-
A+

Här är hemligheter som kändisar tagit med sig i graven

Greta Garbo var hemlighetsfull med sitt privatliv under sin levnad. Foto: TT
Celebriteter, MänskligtNews55

Några av vår tids mest kända stjärnor levde i offentlighetens ljus, men vissa hemligheter var väl bevarade och togs med i graven. Först efter deras död kom de största hemligheterna fram.

Annelie Sandström

Annons

Sångaren George Michaels liv kantades av skandaler, men några av sina finaste sidor höll han för sig själv fram till sin död. Det kom då fram att han donerat miljontals kronor i hemlighet både till organisationer och privatpersoner. Bland annat ska han ha gett en främling 283 000 kronor för att personen skulle kunna betala av sina skulder. George Michael var också volontärarbetare på härbärgen, men ville inte att det skulle spridas, skriver Femina.

Hemligt privatliv

Skådespelaren Clark Gable var gift fem gånger under sitt liv och sonen John Clark Gable föddes kort efter hans död. Men det fanns fler barn, kom det fram långt senare. 1935 födde skådespelaren Loretta Young ett barn efter att ha spelat in en film med Hollywood-legendaren. Först efter hennes död kom det fram att Gable var barnets far.

Greta Garbo är fortfarande en av Hollywoods största legendarer. Hon var väldigt hemlighetsfull med sitt privatliv och det var mycket spekulationer kring det. Det var först efter Greta Garbos död som det kom fram att hon inte hade levt ett så ensamt och isolerat liv som många hade trott. Stjärnan ska ha haft relationer med dirigenten Leopold Stokowski och miljonären George Schlee, men också de kvinnliga skådespelarna Lilyan Tashman och Louise Brooks.

Golfade med gansters

På tal om kärleksaffärer, Carrie Fishers romans med Star Wars-kollegan Harrison Ford blev känd tidigt, men stjärnan hade affärer med andra kända och upptagna män också. Efter Fishers död kom det fram att hon som 17-åring hade haft affärer med både David Bowie och Freddie Mercury, skriver Femina.

Sångaren Bing Crosby tyckte om att spela golf, men efter hans död kom det fram att han gjort det i tvivelaktigt sällskap, nämligen USA:s värsta maffiagangsters, bland annat Jack ”Machine Gun” McGurn som ska ha varit en av skyttarna bakom Alla hjärtans dag-massakern i Chicago.

Annelie Sandström
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.