News55

Här är Stina Wollters ilska mot TV4

Artikelbild
Linus Ahlgren
Linus Ahlgren
Uppdaterad: 17 nov. 2020Publicerad: 17 nov. 2020

Stina Wollter, dotter till den avlidne skådespelaren Sven Wollter riktar hård kritik mot TV4 på sitt Instagramkonto.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Den folkkäre skådespelaren Sven Wollter dog nyligen i sviterna av covid-19 och sörjs närmas av dottern Stina. Hon menar att TV4 har kontaktat begravningsbyrån för att få ut information.

Den var den 10 november som Sven Wollter förlorade kampen mot viruset och avled, 86 år gammal.

På sitt Instagramkonto ryter hon ifrån då hon fått uppgifter om att tv-kanalen ska ha kontaktat en begravningsbyrå för att få ut information om Sven Wollters kommande begravning. 

”Om vi i familjen till äventyrs skulle känna ett behov av att arrangera en begravning som ska kablas ut till folks mediaflöde så kommer vi självklart att meddela det då det är aktuellt. Men det finns en sak som är av betydelse här: bara för att någon är känd och kanske älskad och uppskattad har man inte några rättigheter till den.”

På Instagram visar Stina Wollter upp skärmbilder på meddelanden från begravningsbyrån som uppger att de har blivit kontaktade av en reporter på TV4:


”På riktigt TV4, är det så ni jobbar? Är detta en del av er värdegrund? Tror ni på allvar att ni kan hålla på såhär utan att det uppmärksammas?”, fortsätter Wollter på sin Instagramstory

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS