News55

Här är tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 aug. 2022

En känd profil som under sommaren synts och hörts i TV4s “Nyhetsmorgon” har nåtts av hård kritik från tittarna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Något som blivit ett populärt inslag i programmet “Nyhetsmorgon” i TV4 är när “Soldoktorn”, alltså doktor Mikael Sandström, svarar på tittarnas frågor om sjukdomar och hälsa. Tidningen Hänt skriver att precis som de flesta andra tar han lite ledigt under sommaren för att njuta av semester. “Soldoktorn” ersätts då av “Sommardoktorn”, även känd som Marcus Olausson som tidigare medverkat i programmet “Gladiatorerna”.  

Precis innan värmeböljan drog in över landet så handlade ett inslag i programmet om just värmen. Detta inslag var något som blev hårt kritiserat av tittarna och TV4:s Facebooksida fylldes med med missnöjda kommentarer.  

Som om det aldrig har varit 30 grader eller mer i Sverige. “Extrem värme”, lägg av. I mellanmjölkssverige är allt extremt. På vintern när det blir -15 då är det extremt kallt och snökaoset och fan vet allt”, skrev bland annat en tittare.

Men herregud. Två dagar varmare än normalt i Stockholm, sen svalare. Vilken hysteri!! Hade värmen hållit i sig 14 dagar eller en vecka, då kan jag förstå”, kommenterade en annan person.

Till Hänt svarar Olausson att han inte har något emot tittarnas kritik utan välkomnar deras åsikter: 

– Det är klart att jag är mån om att det ska se bra ut, och jag tar gladeligen åt mig av konstruktiv kritik. Så jag brukar hålla ett litet öga på det, men jag lägger inte jättemycket vikt vid det. 

Olausson uttrycker även i intervjun att han är tacksam att kunna synas och höras på den populära plattformen då det ger honom tillfälle att förmedla allmänbildning och diskutera ämnen som till exempel prostatacancer.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS