A-
A+

Här dricker förare öl med barn i bilen

Brott, lag och straff, InrikesNews55

En man dricker vad som liknar öl medan han kör bil. I baksätet sitter två minderåriga barn. Det rapporterar Hallandsposten.

Sarah Carlsson

Annons

Annons

I ett uppmärksammat videoklipp syns en man dricka något som liknar öl medan han kör bil. Klippet inleds med att ett barn säger ”alltid så elaka mot mig” och blir då retad av en kvinna som härmar barnet. I filmen syns även ett annat litet barn, som sitter halvnaket i baksätet utan bilbälte.

Hallandsposten skriver att enligt en säker källa så är det barnens mamma som filmar mannen från passagerarsätet. Medan hon filmar häller hon upp den ölliknande drycken i ett glas åt mannen som kör bilen. De åker på Nissastigen, på väg från Hylte till Oskarström.

Polisen har fått in flera anmälningar av folk som har sett videoklippet. 

– Vi har fått in filmen. Eftersom vi har fått in flera polisanmälningar finns det anledning att tro att brott som faller under allmänt åtal har förövats. Sedan får utredaren se vad som går att bevisa. Det är polisens roll säger Pontus Remdahl, kommunpolis i Hylte, till tidningen.

Enligt förklaringen som mannen ger på Facebook så var det alkoholfri öl i en tom starkölburk, och syftet var att ”jävlas med alla gnälliga människor på Facebook”.

Annons

Annons

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.