Kalle Moraeus efter den tuffa tiden: ”Det är mycket känslor”

Åldersdiskriminering, Arbetsmarknad, Fritid, lek och spel, Hälsa, Inrikes, Människor, Mänskligt, MusikNews55

Kalle Moraeus har haft en minst sagt omtumlande period, både privat och på arbetet. På lördag sänds det sista avsnittet av ”Moraeus med mera” och återigen fokuserar artisten på musikkarriären, det skriver Expressen.

Linnéa Wallin

Annons

Annons

Den folkkära artisten Kalle Moraeus, 54, har efter en turbulent tid med både skilsmässa och nedlagda tv-program bestämt sig för att satsa på musiken igen, det skriver Expressen.

Kalle Moraeus har bland annat varit programledare för ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” men nu är hans tid hos SVT över.

– Det är slut med det. Det är lite sorgligt, sista avsnittet sänds på lördag, kan vara det bästa avsnitt vi spelat in. Det är mycket känslor. Det kändes i hjärtegropen naturligtvis, säger Kalle Moraeus till Expressen.

      LÄS MER: Kalle Moraeus återvänder till Dalhalla

”Jag är en pragmatisk person”

Men Moraeus är inte bitter. Han menar att han hela tiden haft i bakhuvudet att tv-karriären en dag kommer vara över.

– Jag är en pragmatisk person, när man får sådana erbjudanden så börjar jag med tanken ”Det här kommer ta slut en dag”, och lägger upp en plan. Jag känner en enorm tacksamhet och glädje för att jag fick göra det. Livet går vidare, säger Moraeus.

För tre år sedan skiljde sig Kalle Moraeus från sin dåvarande fru Anita.

– Jag hinner med saker och ting. Jag lever själv fortfarande. Jag är inte en sådan som letar, säger Kalle Moraeus till Expressen.

Nu har Moraeus siktet inställt på att komma tillbaka till SVT, men denna gång som deltagare i Melodifestivalen. Efter det är planen att dra ut på sommarturné och lägga full fokus på musikkarriären.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Linnéa Wallin
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons