News55

Känd artist om vaccinet: Människor hypnotiseras

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 28 jan. 2022

En världsstjärna hävdar att alla som vaccinerar sig mot covid-19 är under hypnos. Det rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sångaren och gitarristen Eric Clapton är skeptisk mot vaccinet mot covid-19. Han menar att alla som har vaccinerat sig är under hypnos och att han själv blev lurad att ta vaccinet. Enligt Clapton ska läkemedelsföretagen ha lämnat meddelanden på Youtube för att få folk att vaccinera sig, skriver Aftonbladet.

När artisten läste professor Mattias Desmets teori om att en typ av sinneskontroll har tagit över samhället så blev situationen tydlig för Clapton. 

– Då började jag inse att det verkligen fanns ett meddelande. Teorin om massbildningshypnos. När jag väl började leta efter det såg jag det överallt, säger han i en intervju med Real Music Observer på Youtube

Claptons åsikter har lett till att han har tappat kontakten med sin familj och i sociala medier uttrycker folk sitt missnöje mot konspirationsteorierna. 

”Kan någon snälla berätta för Eric Clapton att sjukhusets intensivvårdsavdelningar är fyllda med icke-hypnotiserade människor”, skriver komikern och skådespelaren John Fugelsang på Twitter

Eric Clapton
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS