Karin Adelsköld vårdas för utbrändhet - igen

Det bokas mer kvinnor i dag än tidigare, säger Karin Adelsköld. Pressbild.
Hälsa, Inrikes, SamhälleNews55

Programledaren Karin Adelsköld har gått in i väggen och vistas nu på sjukhus, enligt Expressen. Det är andra gången på kort tid som hon söker vård.

Siri Hill

Annons

Annons

”Kropp och knopp har lagt av. Såklart trodde jag att jag kunde vara en duktig patient och bli frisk snabbt på två veckor. Lite sömn och motion. Lite yoga och grönsaker. Men det är på riktigt den här gången. Hjärnan har sagt stopp. Helt slutat fungera. Det är dags att vila”, skriver Karin Adelsköld i ett inlägg på Facebook efter att hon för andra gången vårdas för utbrändhet. Detta rapporterar Expressen idag.

”Det är på riktigt den här gången”

      LÄS MER: Sjukskrivning för Nanne Grönvall

Det var i mitten av september som SVT-profilen hastigt insjuknade och därefter vårdades på sjukhus. Efter en tid fick hon komma hem, men nu har Karin Adelsköld alltså sökt vård av samma anledning igen.

Till Expressen beskriver Karin Adelsköld i ett sms om det som gjorde att hon förstod att det var allvar.

”Jag tappade minnet i helgen. Först små saker men sen glömde jag till sist bort var jag bor när jag var ute och gick en promenad. Det är som att hjärnan har kokat torrt. Jag är rejält utmattad och utbränd och måste få vila och medicin”.

Enligt Expressen är Karin Adelsköld chockad över att hon blivit utbränd.

”Av alla människor jag känner trodde jag att jag var den som var bäst på att hitta balans och ta hand om mig. Därför är det en sådan chock för mig att jag har gått in i väggen. Blivit utbränd. Den deprimerade komikern. Inspirationsföreläsaren som tappade livsgnistan. Tillbaka på ruta ett just nu. Visst kommer det bli bra? Ja det är klart att det kommer bli bra. Det blir i alla fall bra material till standup framöver. Ska bara bli frisk först”, avslutade hon sitt inlägg på Facebook.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Annons

Annons

Siri Hill
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons