News55

Leif GWs ord om hälsan: “Gräver min egen grav”

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 25 juli 2022

Nyligen pratade Leif GW Persson om sina hälsoproblem och att det är mycket möjligt att han kommer att gå samma öde till mötes som sin avlidne vän.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Programmet “En smak på livet” är tillbaka med en andra säsong på TV4. Första avsnittet gästade Leif GW Persson som upplevde gamla minnen genom mat. Expressen skriver att han bland annat pratade om vännen Jan Stenbeck som dog 2002. 

– Han var en mycket speciell person som jag saknar mycket. Han gillade mat och dryck och så där, men det var inte det som gjorde måltiderna så minnesvärda, han var en utomordentligt beläst person, säger Leif GW. 

Samtidigt som det serveras en rätt till minne av hans vän, en toast med bland annat oxmärg och belugakaviar, säger Leif GW att hans vän åt ihjäl sig och hade problem med matintaget, något han själv känner igen sig i.  

– Även jag har ju det. Det är klart, sätter jag i mig fem såna här per dag kan jag mycket väl vara död om tre månader, säger han och syftar till toasten. 

Under avsnittet pratar Leif GW även mycket om sitt jaktintresse och maten som kommer med det. Den sista rätten som serveras i programmet är plankstek. Då får dock till och med Leif GW nog och tackar nej till mer mat efter att redan ha ätit ganska mycket. Avslutningsvis berättar han om sina egna problem vad gäller matintaget: 

– Man brukar säga om vissa människor att de gräver sin grav med kniv och gaffel och det ligger väl en del i det när det kommer till mig. Men, jag är 77 år gammal och det är ändå en ansenlig ålder, så det är inte hela världen, om jag säger så, säger Leif GW Persson.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS