Lill-Babs varma hälsning till Benjamin Ingrosso

Celebriteter, Konst, kultur och nöje, Sociala medierNews55

Barbro "Lill-Babs" Svensson var alltid generös mot andra. Ända in i det sista tog hon sig tid att gratulera sina kollegor från sjukhussängen, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten "Wahlgren och Wistam".

Anton Hagwall

Annons

Annons

Pernilla Wahlgren kände Barbro ”Lill-Babs” Svensson i hela sitt liv. I podcasten ”Wahlgren och Wistam” berättar hon om hur omtänksam Lill-Babs alltid var och hur hon tog sig tid in i det sista för att uppmuntra och gratulera sina kollegor.

– Barbro ser alla, hon har alltid skrivit till mig när jag haft någon show, och man har alltid fått fantastiska blomsterbuketter av Barbro,säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

      LÄS MER: Marianne Mörck om tv-rollen mot Lill-Babs: Vi visste inte att vi var ett lesbiskt par

Annons

Annons

Gratulerade från sjuksängen

Hon berättar hur Lill-Babs hörde av sig när Benjamin Ingrosso vann melodifestivalen. Lill-Babs hade då precis lagts in på sjukhus för hjärtsvikt.

– När Benjamin vann så skrev Kristin ett sms till mig: ”Mamma ligger på sjukhus nu, men hon skulle så gärna vilja gratta Benjamin så kan du skicka hans nummer?” Hon skrev ett jättegulligt sms till Benjamin och grattade honom för vinsten. Och då vet man att då var hon sjuk, men hon tog sig ändå tid. Hon tog sig alltid tid för alla. Det är därför jag hoppas att hon kände hur älskad hon var.

Pernilla Wahlgren berättar vidare hur hon kan se sig själv i Lill-Babs:

– Jag får ofta höra: ”Men gud, ska du inte träffa någon, och ska du leva själv resten av livet?”. Och Barbro gjorde verkligen det de sista åren, det var länge sedan hon levde tillsammans med en man. Men kanske är det så, lite som jag känner. Jag får så otroligt mycket kärlek från mina barn och vänner så jag saknar faktiskt ingen man. Och jag hoppas att Barbro kände likadant. Hon var nöjd med sitt liv för hon hade en otroligt stor och varm familj, och de står varandra extremt nära, både döttrarna och barnbarnen.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson blev 80 år.

Anton Hagwall
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons