News55

Madonna skapar uppståndelse

Ny studie ger Madonna rätt om åldrande
Madonna har fått kritik för fixa med utseendet och hålla sig i form. Men det kan vara bra för åldrandet och hälsan visar ny studie. Arkivbild/TT
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 13 aug. 2022

Hon fyller snart 64 år. Hennes födelsedagspresent till sig själv är rätt ovanlig. Hon har skaffat "grillz".

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Madonna besökte nyligen den amerikanske talkshow värden Jimmy Fallon. Det blev ett uppmärksammat program. Fansajten Madonna Tribe rapporterar liksom Huffingtonpost och många andra.

Hon var där för att göra reklam för Finally Enough Love: 50 Number Ones, ett nytt album med hennes 50 största hits.

Som vanligt när det gäller Madonna var hon provokativ. Hennes utseende, ålder och uttalanden skapar alltid debatt. Hon, som är en popikon, som gått i bräschen för kvinnliga artister och provocerat hela sitt liv, gör det fortfarande.

Madonna visade stolt upp sin födelsedagspresent till sig själv: Grillz som hon designat själv. Grillz är populärt bland annat i hophop-världen och är avtagbara tandsmycken i guld, silver eller stål som kan designas och dekoreras med mönster eller diamanter. Lyxigt och dramatiskt tycker de som skaffar dem. Inte förvånande så kostar de 10.000-tals kronor styck.

Hon erbjöd sig att ta av grillzen i underkäken om Fallon skulle tycka att hon läspade för mycket med dem på, satte fingrarna i munnen och tillade att hon inte förstår varför de orsakat så mycket uppståndelse.

Bland det som hände under intervjun kan nämnas att hon uppträdde tillsammans med Fallon och studiobandet med hitlåten “Music” från 2000. Madonna spelade triangel och sjöng medan de andra spelade olika klassrumsinstrument. Hon berättade att hon beundrar artisten Kendrick Lamar och gärna vill göra något tillsammans med honom.

Fallon och Madonna lekte ett associationsspel där det gäller att säga det första ord som dyker upp när olika bokstäver visas.

Programmet “Tonight Show with Jimmy Fallon” avslutades med att när Jimmy sa “ikon” för bokstaven “i” sa hon “idiot” varpå han la sig på golvet och Madonna satte sig gränsle över honom.

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS