Arja Saijonmaa lockade storpublik till Sundsvall

Arja Saijonmaa tackade livet.
Celebriteter, Fritid, Inrikes, Konst, kultur och nöje, PensionNews55

News55:s seniormässa gjorde i dag efterlängtad comeback i Sundsvall och i vanlig ordning har vi Sveriges tre största pensionärsorganisationer i ryggen. På scen uppträdde bland andra på artisten Arja Saijonmaa. – När jag står på scen vill jag stärka publiken och rikta blicken framåt, säger Arja Saijonmaa till News55.

News55

Annons

Annons

I nära samarbete med Sveriges tre största pensionärsorganisationer SKPF Pensionärerna, PRO och SPF Seniorerna har News55 att ställt till med ännu en seniormässa – denna gång i Sundsvall!

News55:s medgrundare Artur Ringart stod idag tillsammans med pensionärsförbunden för invigningen av mässan och därefter väntade ett fulladdat program bestående av både nytta och nöje.

Bland annat kom en företrädare för Ersta diakoni och talade om behovet av en mer individpassad äldrevård och dessutom kom Medelpads räddningstjänst och föreläste om säkerheten i hemmet.

Den mycket uppskattade artisten Arja Saijonmaa kom att stå för förstklassig underhållning i form av sånger och spännande anekdoter från sitt liv överallt och ingenstans.

Arja är en person som tror på sina idéer och på att hålla fast vid sin livslust och vitalitet. Om hon kan förmedla något av det till sin publik på News55:s seniormässa i Sundsvall känner hon att hon har lyckats.

– Om jag gjorde skillnad på seniormässan är det fantastiskt! När jag står på scen vill jag stärka publiken och rikta blicken framåt. Det är lika viktigt som en bastukvast! säger Arja Saijonmaa till News55.

Ta del av vårt program här!

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons