News55

Sanna Nielsen om sitt självförtroende: ”Jag kan vackla”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 26 juli 2022Publicerad: 26 juli 2022

Sanna Nielsen må stråla på scenen men brottas med en svajig självkänsla ibland.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sanna Nielsen, 37, är en av våra mest folkkära sångerskor och har en lång karriär bakom sig trots sin unga ålder och verkar säker och trygg i sin roll. Men det är inte hela sanningen. Artisten är självkritisk och inte alltid på det strålande humör hon ser ut att ständigt vara på.

– Jag har mina dåliga dagar både på jobbet och hemma. Jag är inte alltid glad och inte världens mest positiva människa. Jag är inte en robot! Samtidigt har jag med mig från uppväxten att man alltid ska vara glad och trevlig, inte låtsas, men åtminstone vara artig men mitt självförtroende är helt okej. Sedan kan det vackla om jag går in i ett nytt projekt. Då kan jag känna: ”Gud, vad värdelös jag är” eller ”När kommer de på att jag är fake?”Jag slår på mig själv jätteofta. Vad har jag gjort och vad har jag tackat ja till? berättar hon i Wellnes.

Sångerskan fick sonen Gibson 2021 och har fullt upp med att vara mamma samtidigt som hon programleder ”Allsång på Skansen”. Vardagsträning är något som gör henne gott och om hon haft en riktigt dålig dag gillar hon att komma ut i naturen.

– Jag vet inte om jag har något bra sätt att hantera det på, haha. Men om jag får komma ut en stund själv i naturen så kan jag lösa det mesta. Det blir ett sätt att trycka på paus om något har hänt. Träning är bra även för den mentala hälsan, går jag en promenad eller tar en joggingtur så kan jag skingra mina tankar och få ny energi.

Sanna är tacksam för den trygga uppväxt hon fått och har aldrig känt några krav att prestera utan har alltid sjungit för det har varit roligt.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS