A-
A+

Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest

Åldersdiskriminering, Arbetsmarknad, Bostad, Celebriteter, Ekonomi, finans och affärer, Fritid, Hälsa, Hem, Hobby, Människor, Mode, Motor, Pension, Politik, Privatekonomi, Resor, Samhälle, Sjukvård, Teknik och vetenskap, Vård och omsorgNews55

Den 23-24 augusti kommer Trädgårdsföreningen i Linköping att vara en samlingsplats för kommunens 55-plussare. Tillsammans med Visit Linköping och Linköpings stadsfest arrangerar News55 en seniorfestival. Vi bjuder på en intensiv dag med spännande föreläsningar och underhållning på scen.

Carina Blomgren

Annons

Annons

Festivalens första dag intas scenen av Peter Harryson som vid två tillfällen under dagen, tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson framför ett uppskattat nummer med visor och anekdoter. På festivalens andra dag gästas vi av Rock’n’roll bandet The Mule Skinner band, som består av f.d. Streaplers medlemmar. Även de kommer inta scenen vid två tillfällen under dagen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer. Moderatorer för scenprogrammet är Artur Ringart och Ulf Elfving.

Medarrangörer till festivalen är SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna, PRO och RPG. Det kommer att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid: 23-24 augusti

 

Öppettider: 10.00-18.00

Annons

Annons

Fri Entré!

Carina Blomgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!