Träning, hälsa och vin i fokus när seniorer reser till värmen

Senaste NyttNews55

Efter den lyckade resan i höstas då News55 tillsammans med Artur Ringart och Peppe Eng reste på en aktiv seniorresa till Kanarieöarna är det dags för en ny spännande resa till Fuerteventura.  Denna gång tar vi med oss Harald Treutiger och vår vinexpert Johan Franco Cereceda.

News55

Annons

www.krisinformation.se

Annons

www.krisinformation.se
 News55:s aktiva resa bjöd på sol, golf och en hel massa underhållning för våra läsare som följde med. Nu i vår kommer en ny resa, där träning, hälsa och vin är i fokus.  Harald bjuder på underhållning och spännande föreläsningar och vinexperten Johan bjuder självklart på vin.

– Jag tänker håller en spännande vinprovning där jag berättar om spanska viner, inte minst vin från Kanarieöarna som har blivit riktigt trendigt det senaste året, berättar Johan Franco Cereceda, vinexpert och chefredaktör på Vinliv.se

Höstens resa bjöd på en hel del  träning och det utlovas även i vår. Men det bjuds även på en hel del god mat.

– Jag hade tänkt att gå ner i vikt men de har gigantiska frukost och middagsbufféer. Man måste ha stark karaktär för att motstå allt som bjuds. Jag vet inte om jag har det men jag satsande på minst en tallrik grönsaker varje middag, berättar Artur Ringart.

Med all god mat till bjuds passar vinexperten på att bjuda på tips.
– Idén med att lära sig mer om vin handlar om att öka upplevelsen av vin och mat som kombination. Det behöver inte vara så tillkrånglat som många tror, men det kan vara bra med några enkla nycklar. Jag brukar alltid säga att vinkunskap sparar pengar, säger Johan Franco Cereceda.
Även om inte Peppe Eng är med denna resa kommer den påbörjade golftraditionen med “Peppe Open” att fortsätta.
– På Playitas kan man göra allt men golfen var en av favoriterna, att spela under blå himmel och strålande sol, berättar Artur Ringart.
Sol, värme och tips om träning, hälsa och vin som du kan ta med dig hem till vardagen. Och såklart många skratt och trevligt sällskap.
– Las Playitas var en helt ny upplevelse för många av oss. En stor anläggning för alla tänkbara olika motionsformer vid Atlantens strand. Före vår resa visste jag att det fanns en golfbana på platsen och det räckte för mig. Vad jag inte visste var att hela Playitas är som alla motionärers Mecka. De lärdomar man fick och de bekantskaper som skapades under resan kommer alltid finnas med, säger Artur Ringart.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons