News55

Vem tar över Allsång på Skansen? Se hela listan

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 18 aug. 2022

Sanna Nielsen har programlett sitt sista Allsång på Skansen. Men vem tar över? En expert har tagit fram sina bästa spaningar.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I veckan sändes säsongsfinalen av “Allsång på Skansen” vilket också innebar Sanna Nielsens sista sändning som programledare för programmet. Många är det som är nyfikna på vem det är som kommer att ta över och informationen är fortfarande okänd för allmänheten. Ronny Larsson, chefredaktör för QX, har för SVT tagit fram sina bästa gissningar.  

Vad tidigare programledare har gemensamt är ett annat populärt program, Melodifestivalen. Detta tror Ronny Larsson inte är en slump. 

– Där (Melodifestivalen) testas många programledare. Det blir lite som en plantskola. Jag tror absolut att Allsång på Skansen-redaktionen kollar på vilka som lett Melodifestivalen och hur de har funkat, säger Larsson. 

En av storfavoriterna är pop- och jazzsångaren Linnea Henriksson. Hon har utöver Melodifestivalen lett både “Hallå P3” och “Musikhjälpen”.  

– Hon har den där värmen och glimten i ögat som jag tror är otroligt viktig. Dessutom är hon ett kreddigt val, säger Larsson. 

Här är en lista på fler favoriter enligt Ronny Larsson: 

  • Linnea Henriksson 
  • Oscar Zia 
  • Sarah Dawn Finer 
  • Lena Philipsson

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS