Julborden är över oss. Det här ser väl inte så dumt ut?


Ulf Elfving
Uppdaterad: 01 dec. 2018Publicerad: 01 dec. 2018
ANNONS
Mest läst i kategorin
Visserligen hör ju inte hummer, krabba och ostron till ett traditionellt svenskt julbord – men gott är det, och omväxling kan väl förnöja nån gång?
Fast kostar det så smakar det: Stockholm Fisk tar 995 kronor för sitt lyxjulbord.
Lyxigast av allt är en jätteskål med dyr och fin löjrom, som står lite undangömd (för säkerhets skull?). Men även att kunna äta sig mätt på hummer och ostron är ju nånting som man aldrig har möjlighet att göra annars.
Och humrarna är hyggliga och ostronen små men goda.
Det här är förstås ett julbord som gästerna sent kommer att glömma. Men lyxen till trots är nog ändå sillarna allra bäst.
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS