A-
A+

Annons

Här är behandlingen som Stefan, 69, fick: “Helt fantastiskt”

När Stefan Davidsson, 69, fick tömningsbesvär och svårt att kissa gick han till urologen för att få prostatan undersökt och remiss för särskild värmebehandling med mikrovågor. Efter behandling blev han helt återställd.

Annons

Därför mår Stefan, 72, bättre: ”Nu pinkar jag som bonden över ladugårdstaket”

Stefan Holm från Vetlanda fick tabletter av sjukvården, men utan att bli av med besvären. Det var först efter tips av en god vän om en särskild behandling i Kalmar som allt fick ett slut: ”Överlycklig över att jag fått den här hjälpen”, säger han.

Annons

Lars Göran med hund

Så fick Lars Göran, 75, stopp på besvären

Han fäktar sig fram mellan olika läkare och värjer sig mot hyvling för att tillslut hitta en värmebehandling med mikrovågor som sätter stopp på besvären.

Annons

Rolf, 63: “Många lider i det tysta”

Efter 15 år av besvär och flera akutbesök hittade Rolf en behandling som fungerade. Han berättar att många lider i det tysta och inte tror att det finns någon hjälp mot godartad prostataförstoring.

Annons

Om Prostalund

ProstaLund är ett svenskt medicintekniskt bolag, ledande inom utveckling av innovativa produkter och behandlingar inom urologi.

Annons

Efter värmebehandling – nu slipper Bengt smärtan

Under en mardrömsresa till Göteborg fick Bengt Karlsson erfara en smärta han aldrig någonsin upplevt tidigare och blev tömd på 1,5 liter urin på akutmottagning. Efter en värmebehandling med mikrovågor fick allt ett slut och han slapp opereras.

Annons

Så blev livet för Hans efter effektiv värmebehandling

Hans Lindahl i Skurup hade länge levt ett liv där varje dag gick ut på att byta en kateter mot en annan. Det blev hela tiden värre och till slut orkade han inte ens jobba med båten längre och förbereda den för sjösättning. Efter en värmebehandling med mikrovågor har livet gått tillbaka till det normala. – Nu orkar jag jobba med båten igen, det kan du tro, hon ligger i sjön också, säger Hans.

Annons

Efter värmebehandlingen: “Jag är 70 år nu men känner mig inte en dag äldre än 50”

Nu kan Jerry fortsätta med sitt stora ridintresse och träna utan att behöva oroa sig för nästa gång han måste byta kateter. Han hittade nämligen värmebehandling med mikrovågsteknik mot godartad prostataförstoring och det blev räddningen för honom.

Annons

Varannan man över 50 drabbas – så får du effektivast behandling

Värmebehandling mot godartad prostataförstoring är en effektiv, snabb och smärtfri behandling med mikrovågor som inte kräver ett kirurgiskt ingrepp. Sören Broman har genomgått CoreTherm värmebehandling.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.