News55Så undviker du att bli lurad av falskt Postnord

Det har blivit vanligt att bedragare utger sig för att vara Postnord i sms, mejl och även genom annonser på Facebook. Så här tar du reda på om du har blivit utsatt för ett bedrägeriförsök.

News55Ska du köpa på nätet inför Black Friday och jul? Läs detta!

Konsumentrådgivare ger fem viktiga tips att tänka på inför Black Friday och julhandeln.

News55Ulf Elfving: “Detta lagar jag allra helst”

När Ulf Elfving började matblogga på News55 gjorde han sig redo för ett demonstrationståg. “Bättre mat åt äldre” skulle det stå på en skylt.

News55Bengt Palmers: “Därför hade jag lätt kunnat bli en dryg jävel”

Med envishet kan man komma långt. Fråga Bengt Palmers, det var så han lyckades få “Hooked on a feeling” utgiven i USA. Det blev den första svenska inspelningen som toppade amerikanska singellistan.

News55Sverker Olofsson: “Här står soptunnan idag”

Sverker Olofsson är den omtyckta programledaren som blivit hedersdoktor, fått stora journalistpriset för att han aldrig ger sig och även gett upphov till nyordet “Sverka”, alltså att klaga på varor man köpt.

News55Carl-Ingemar Perstad: “Så är jag som bilköpare”

För Carl-Ingemar Perstad uppfylldes en pojkdröm när han fick presentera bilprogram i TV. Faktum var att idén till den hyllade långköraren Trafikmagasinet var hans egen.

News55Totte Wallin: “Jag har ju levt som pensionär sedan 1980”

Totte Wallin, ny krönikör på News55, sitter och blickar ut över Mälaren där han bor. 68 år fyllda och pensionär sedan han var 67. Men så stor skillnad tycker han inte att det blev.