A-
A+

News55Harald var pojken med guldbyxorna – Men vad hände sedan?

Tv-serien ”Pojken med guldbyxorna” blev en megasuccé med huvudrollsinnehavaren Harald Hamrell i centrum. Men vad hände efter att strålkastarljuset slocknat?

News55Att döstäda och dödstäda är två skilda saker – Vi reder ut begreppen

Många av oss förväxlar begreppet döstäda med dödstäda vilket är två olika saker. Det handlar helt enkelt om att organisera sitt liv och underlätta för de efterlevande.

News55Tommy Nilsson om det tuffa året: ”TV ger inga pengar”

Pandemin har ställt till det för Tommy Nilsson. Förra året fick han vända på kronorna men fick i stället tid med familjen.

News55Mona Tumba om Svens otrohet: ”Jag bad honom fara och flyga många gånger”

De var tillsammans i hela 51 år. Men nu berättar Mona Tumba om den turbulenta tiden med Sven och om hans affärer vid sida av deras kärlek, som trots allt bestod.

News55Att skriva sitt testamente kan kännas svårt – Vi hjälper dig på vägen

Många våndas över att skriva sitt testamente då man tvingas fundera på liv och död och vem som egentligen ska ärva ens tillgångar.

News55Mona Seilitz om sin största önskan: ”Jag grät ända in på operationsbordet”

Hon underhöll med både skärpa och humor och fick många att skratta. Men hennes stora sorg bar hon på ända fram till sin död.

News55Anders Jacobsson om att bli morfar – ”Att se likheten, det är överväldigande”

SÖNDAGSINTERVJUN Böckerna om Sune och Bert finns i nästan varenda familjebokhylla men den största gåvan är livets efterrätt.

News55Han må vara en go gubbe- Men här är de saker Glenn Hysén stör sig på mest

Mittbackspelaren Glenn Hysén var en av våra största fotbollsspelare under 80-talet med två guldbollar och 68 landskamper på sin meritlista. Han är också själva sinnebilden av den goa, glada göteborgaren och har flitigt förekommit i media de senaste åren. Nu berättar han i Expressen om de saker han stör sig mest på i vardagen

News55Pandemins oväntade effekt på kvinnor – Positivt

Pandemin har ställt till det för de allra flesta och många har blivit drabbade. Men enligt en ny undersökning har kvinnorna dragit vinstlotten under den svåra perioden.

News55Filip Hammars oro över systern Linda: “Har jag gett det till henne?”

Under pandemin drabbades många av Covid-19 och flera har förlorat nära och kära. Filip Hammars oro över att han smittat sin syster var tung att bära.

News55Gunhild Carling om pandemin – Den gav oss ett försprång

SÖNDAGSINTERVJUN Multiinstrumentalisten Gunhild Carling slog igenom i ”Let´s Dance” och har många strängar på sin lyra. Numera bosatt i USA har hon gjort succé på Youtube efter pandemins framfart.

News55Prins Carl Philip på nytt, iskallt uppdrag – Lockar turister till norr

Han är inte bara en gift småbarnspappa, nu tar Prins Carl Philip steget ut i kylan och låter turister flytta in i sin boning.

News55Gladys del Pilar jublar över beskedet – Vill ha en fredsfest för alla!

Gladys del Pilar har fått lägga ner hela sin verksamhet under pandemin och blev jublande glad när regeringen gav besked att samhället öppnas upp och nöjesbranschen kan rulla ut igen. Så glad att hon vill ha en fredsfest för alla.

News55Carina Lidbom om att byta bana mitt i livet: “Man behöver inte välja”

SÖNDAGSINTERVJUN En bra kvinna reder sig själv - Carina Lidbom om cancern, singellivet och den mentala inställningen.

News55Att gå till läkaren kan vara förknippat med oro – Här är sju saker du inte bör göra hos doktorn

Många av oss fasar för att gå till läkaren av rädsla för oupptäckta sjukdomar eller tester som gör ont. Här kommer listan på sju saker du ska undvika hos doktorn för att få den bästa vården.

News55Agnes Wold: Därför sover du sämre med åren

Nu finns det en förklaring till de tidiga morgnarna och ibland sömnlösa nätterna. Professor Agnes Wold reder ur sambandet mellan sömn och ålder.

News55Birro om Berghagens bok-“Han har ett mörker och ett djup”

Nu tar Lasse Berghagen bladet från munnen och släpper i höst, tillsammans med medförfattaren Marcus Birro, sin självbiografi. Nu avslöjar Marcus delar i skrivprocessen.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.