News55

Anna Lindmarker efter makens död - villan såld

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 02 mars 2022

Anna Lindmarkers make Lars Weiss gick bort förra året och nu tar hon det stora beslutet att sälja den exklusiva villan på Lidingö.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TV4-profilen Anna Lindmarker, 60, förlorade förra året sin make Lars Weiss, 75, i en sjukdom och i ett känslomässigt inlägg på Instagram berättade hon då öppet om förlusten.

 ”I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän Lasse. Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid.”

Och nu tar hon nästa steg i sorgeprocessen och säljer parets villa på 300 kvadratmeter på Lidingö enligt Hänt. Huset såldes för 32,4 miljoner kronor, nästan fem gånger högre än utgångspriset som låg på 27,5 miljoner och har en yta på 300 kvadrat med en tillhörande trädgård på 3 438 kvadrat och är ett oerhört vackert hus med 10 rum.

Var Anna kommer att flytta är inte känt men förhoppningsvis kommer hon och parets gemensamma son Willy, 15, hitta ett annat boende där de kan skapa nya minnen tillsammans. Sedan tidigare har Anna sönerna Axel, 30, och Patrik, 28 som redan är utflugna ur boet.

Anna och Lars levde ihop i 20 år och den välkända journalisten Lars är saknad av många kollegor som tidigare uttryckt sin sorg över förlusten.

–  Jag kommer minnas honom som en oerhört inspirerande person som var väldigt mån om all personal. Han drev på nyhetsarbetet, men gjorde det alltid med gott humör och var snabb till skratt och skämt, har TV4-kollegan Bengt Magnusson tidigare berättat.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS