News55

Mari Jungstedt om överraskningen: "Han friade i Järvsö"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 03 apr. 2022

Mari Ljungstedt blev kär i en nygammal förälskelse och överraskades med bubbel och ring i Järvsö.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Författaren Mari Jungstedt, 59, träffade Thomas Fiskáare, 59, redan för 20 år sedan då de bodde i samma område i Nacka, utanför Stockholm.

­­– Vi var faktiskt kompisar i samma villaområde i Älta i Nacka där vi tidigare bodde med våra barn och man umgicks som par och familjer. Men vi hade inte träffats på nästan tio år när Thomas kontaktade mig. Sedan började vi prata och till slut frågade Thomas mig om jag skulle tycka det vore jätteknäppt om vi hade en dejt, berättar författaren i Aftonbladet.

Paret har varit tillsammans i ett år och blivit sambor, men bara på prov, Mari vill skynda långsamt.

Numera har hon ett bröllop att planera för Thomas friade nämligen nyligen till sin flickvän när de var på besök i Järvsö men då hon ville vara med och välja ring skedde själva ringbytet under en semesterresa i italienska alperna.

– Det känns väldigt mysigt och roligt och det känns också väldigt romantiskt att vara här i alperna. Jag har inte varit i alperna sedan jag var 18 år. Det är så vackert här. Vi förlovade oss på tretusen meters höjd vilken kändes väldigt härligt.

– Thomas hade ordnat en flaska champagne som han hade i sin ryggsäck och ett par champagneglas och asken med ringarna. Sedan hade vi kollat ut en restaurang som ligger på just tre tusen meters höjd med en fantastisk utsikt över alperna. Jag känner mig jättelycklig.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS