News55

Fördelningen av Sven-Erik Magnussons arv klart

Artikelbild
© SCANPIX, Stockholm, Sverige, 20020207, Foto: Lars Pehrson/Svd/SCANPIX code 30152
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 sep. 2017

Den 22 mars i år gick Sven-Erik Magnusson, sångaren i dansbandet Sven-Ingvars, bort efter en tids sjukdom. Nu har Skatteverket godkänt bouppteckningen efter den populära sångaren, skriver Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sven-Erik Magnusson, frontperson i det populära dansbandet Sven-Ingvars, blev 74 år och gick bort i sviterna av sin cancer i mars i år. Han begravdes i Domkyrkan i Karlstad den 20 april. Bouppteckningen har nu godkänts av Skatteverket och det står klart att Sven-Eriks hustru Eva är den som kommer att ärva allt efter sin bortgångne make, skriver Expressen.

Enligt bouppteckningen hade Sven-Erik tillgångar på drygt 3,6 miljoner kronor och både testamente och äktenskapsförord saknades.

      LÄS MER: Sven-Erik Magnusson älskade livet på scenen

Får ha pappa nära

Sven-Erik drabbades av prostatacancer redan för sju år sedan men fortsatte att uppträda med sitt band flera år efter sjukdomsbeskedet. Den sista turnén Sven-Ingvars var ute på var förra sommaren. Den avslutades den 21 augusti i Blekinge 2016.

Bandet har bestämt sig för att fortsätta spela och den nye frontfiguren i bandet blir ingen mindre än Sven-Eriks son Oscar Magnusson.

– Det fina är att det är ett sätt att fortsätta ha honom nära, har Oscar Magnusson berättat under en intervju med P4 Värmland, skriver Expressen.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS