News55

Misstänkta för mordbrand i Mölndal släppta

Artikelbild
De två män som suttit anhållna misstänkta för mordbranden i samband med branden i ett tältläger i Mölndal har släppts. (Foto: Björn Larsson Rosvall/TT)
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 08 juli 2024Publicerad: 08 juli 2024

De två män som suttit anhållna misstänkta för mordbranden i samband med branden i ett tältläger i Mölndal har försatts på fri fot, skriver Mölndals-Posten.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var tidigt på torsdagsmorgonen som en brand bröt ut i ett mindre tältläger i ett skogsparti i Mölndal. Två personer, en man och en kvinna som bott i ett av tälten, fördes till sjukhus med helikopter. På fredagen meddelade Sahlgrenska sjukhuset att kvinnan avlidit av sina skador.

Senare på dagen anhölls två män i 40-årsåldern, som befunnit sig i ett annat tält, misstänkta för mordbrand. Nu har de två männen försatts på fri fot. Men de ska enligt åklagaren inte vara avskrivna från utredningen.

Vi har haft fler förhör med fler än de här två under helgen och det finns ytterligare personer som vi vill förhöra, bland annat den allvarligt skadade mannen, säger Anna Damberg, åklagare som ansvarar för förundersökningen, till tidningen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS