Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Carin, 72: “Tänk om mer pengar dragits”

Trådlös skimning är ett brott som ökar. Varje år drabbas tusentals personer av kortbedrägerier men få brott klaras upp. Carin fick sitt kontaktlösa betalkort skimmat, trots att det låg i säkert förvar i hennes plånbok, när hon var ute på stan för att köpa den där vinterkappan hon så länge velat ha.

Annons

Black Friday oroar – så skyddar du dig mot trådlös skimning

Black Friday har blivit den största shoppinghelgen innan julhandeln inleds. Det är en helg då svenskar skyndar in till stan för att fynda och handla varor för nedsatta priser. Kanske presenter till barnbarnen eller den där nyårsklänningen. Black Friday ger bedragarna fler möjligheter att trådlöst skimma kontaktlösa betalkort i stora folkmassor, övergångsställen och i köer vid bankomater.

Annons

Därför kan du inte känna dig helt säker på utlandssemestern

Kortbedrägerier ökar i Sverige och utomlands. Fler kontaktlösa betalkort i omlopp gör trådlös skimning till ett växande brott. Scanblockers skyddskort skyddar dig mot trådlös skimning på utlandssemestern när du helst av allt bara vill koppla av, upptäcka och uppleva - inte gå runt och vara ängslig över saldot på ditt konto.

Annons

Så hindrar du tjuven från att sno dina julklappar!

Julhandel. Vi vet alla vad det innebär: trängsel, stress och pengar som spenderas på både det ena och det andra. När vi är stressade passar bedragaren på att skimma våra kort på pengar. Med Scanblockers skyddskort skyddar du ditt kort mot trådlös skimning. Snor tjuven dina pengar är det ju faktiskt i förlängningen julklapparna som ryker.

Annons

Så skyddar du dig mot trådlös skimning

Det går lika fort för tjuven att stjäla dina kortuppgifter som det tar för dig att köpa ett tuggummipaket. Du hinner knappt skymta silhuetten av en figur i ögonvrån. Sedan är det försent. Över på en sekund. Med Scanblockers skyddskort skyddar du dig mot skimning och otäcka kortbedrägerier.