A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Rabatt på campingtomter för seniorer – nu ännu enklare att boka

Det blir nu enklare för campingbesökaren att betala för sin vistelse online och nu ges man även möjligheten att avboka sin vistelse om man inte kan komma, oavsett anledning. De som bokar online sparar dessutom 100 kronor i bokningsavgift. – Det ska vara väldigt enkelt att boka sin vistelse, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp och Nordic Camping & Resort.

CAPE MEDIA

Annons

Annons

– First Camp och Nordic Camping & Resort ska nu gå samman under ett gemensamt varumärke och bygga Nordens största campingkedja. Vi utökar från 26 till 40 anläggningar, berättar Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp och Nordic Camping & Resort.

Enkelt att boka online och avboka före ankomst

Nordic Camping och First Camp är första campingkedjan i världen att lansera en flexibel produkt, Flex, som låter campingbesökaren avboka sin vistelse – oavsett anledning – fram till klockan 15 dagen före ankomst. Detta alternativ är bra om man exempelvis vill boka sin favoritplats långt i förväg, men är osäker på om man kan komma den dagen, eller om det ska bli dåligt väder. Nordic Camping och First Camp strävar alltid efter att ligga i framkant för att kunna erbjuda alla campingbesökare den bästa möjliga upplevelsen, särskilt när man bokar online.

– Det ska vara väldigt enkelt att boka sin vistelse och man ska bli inspirerad när man kommer in på vår bokningssida. Har man köpt en husbil eller husvagn vill man ju kunna använda den så mycket som möjligt, säger Ingela.

Om man bokar online sparar man alltid 100 kronor i bokningsavgift.

Seniorrabatt på alla destinationer

– En stor och viktig målgrupp för oss är seniorer, 55+:are, och därför har vi gjort en stor satsning med den här seniorrabatten. Våra besökare uppskattar det och därför kommer vi fortsätta med det här konceptet både på Nordic Camping och First Camps destinationer, berättar Ingela.

Läs mer: Seniorrabatt för dig som är 55+

Ny camping i Strömstad

Det allra senaste tillskottet för First Camp och Nordic Camping är en ny destination i Strömstad som heter Nordic Camping Strömstad.

– Den här destinationen är särskilt omtyckt av husbilsresenärer. Med utsikt över havet och med platser som är specifikt framtagna för husbilar lämpar den här destinationen sig väl för den här målgruppen, berättar Ingela. Majoriteten av våra seniorer är husbilsgäster och det är viktigt för oss att vi hela tiden fortsätter att utvecklas och möter de behov som husbilsresenärer har på sin camping. Det var just därför vi valde att investera i den här fina campingen förra året. Vi vill gärna växa med fler destinationer som har bra utbud, både för husbilar och husvagnar.

Vill bygga långsiktiga relationer

Campers Club är en gästklubb där man kan tjäna in poäng på sin campingvistelse. Poängen kan man sedan omsätta i pengar för att betala för sina framtida övernattningar på alla Nordic Camping & Resorts anläggningar (som är anslutna till Campers Club).

– Detta uppskattas av många! Det är viktigt för oss att kunna bygga långsiktiga relationer med våra campingbesökare. Campers Club är dessutom ett bra sätt för våra campingbesökare att samla poäng och få rabatt på sin vistelse. Alla seniorer kan slå ihop sin seniorrabatt med alla insamlade poäng i Campers Club. Då blir det ju ännu billigare!

Läs mer: Campers Club

 Vilken är din favoritdestination?

– Min favorit är Frösön uppe i Jämtland. Det är visserligen inte en lika stor camping som exempelvis Råå Vallar i Helsingborg eller Röstånga, men den är superfin och man ser ut över vackra Storsjön, avslutar Ingela.

 

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.