A-
A+

Adele gick– reportern hade inte hört skivan

Adele fick nog och lämnade en intervju sedan det visat sig att reportern inte hade lyssnat på hennes nya platta. Arkivbild.
Adele fick nog och lämnade en intervju sedan det visat sig att reportern inte hade lyssnat på hennes nya platta. Arkivbild.
MusikTT

En intervju med storstjärnan Adele gick inte helt enligt planen för en australisk reporter.

Annons

Annons

Matt Doran från tv-bolaget Seven Network flög i början av november från Sydney i Australien till London för att intervjua albumaktuella Adele.

Intervjun var en del i ett miljonavtal som också inkluderade rättigheterna till en exklusiv Oprah Winfrey-intervju med Adele, samt en två timmar lång konsert.

Men när Doran fick en fråga från storstjärnan om vad han tyckte om hennes nya skiva och var tvungen att erkänna att han inte hade lyssnat på den, var det roliga slut.

Förnärmad lämnade Adele rummet och hennes skivbolag Sony vägrade sedan att tillåta Seven Network att använda något av materialet, skriver Page Six.

Doran, värd för morgonprogrammet "Weekend Sunrise" på Channel 7, borde enligt tv-bolaget ha gjort sin research bättre och stängdes av från sitt arbete i två veckor.

Doran säger själv att han är "förkrossad och uppriktigt ursäktande" till Adele, men att det hela rör sig om ett misstag.

När jag satte mig ner för att intervjua Adele var jag helt omedveten om att jag hade fått ett e-postmeddelande med en ljudfil till hennes nya album. Det var ett förbiseende men ingen medveten nonchalans. Det här är det viktigaste mejlet jag någonsin har missat, säger han.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.