Ajdarevic lämnar Djurgården: "Liten tår"

Astrit Ajdarevic under en allsvensk match förra hösten. Arkivbild
Astrit Ajdarevic under en allsvensk match förra hösten. Arkivbild
FotbollTT

Djurgården och Astrit Ajdarevic går skilda vägar. Efter att mittfältaren tagit en timeout från fotbollen är parterna överens om att bryta kontraktet.

Annons

Annons

"Jag önskar ett stort lycka till i framtiden till mina lagkamrater och till hela Djurgårdsfamiljen. Det är inga hard feelings, utan vi går ifrån varandra med en liten tår men ändå med ett leende på läpparna och vet att våra vägar kommer att korsas igen", säger 30-årige Ajdarevic till klubbens hemsida.

Ajdarevic kom till Djurgården inför fjolårssäsongen och var med och tog SM-guld med klubben i höstas. I år spelade han i fyra allsvenska matcher, som startspelare i en, innan han i mitten av juli tog en timeout.

"Ambitionen från min sida var att komma hit för att vinna guld och den uppfylldes. Att få göra drömmar till verklighet var mitt motto och den drömmen slog in. Så jag vill ge ett stort tack till alla i Djurgårdsfamiljen som har stöttat under den här perioden då jag av olika anledningar inte varit här", säger Ajdarevic.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida:

"Vi har varit överens om en timeout under ett antal veckor nu i sommar och under den tiden har vi haft en pågående dialog och diskuterat läget. Utfallet blir att vi går skilda vägar och vi önskar Astrit ett stort lycka till. Beslutet är gemensamt och vi skiljs som vänner där vi är överens om att det här blir den bästa lösningen för båda parter."

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons