A-
A+

”Allt för Sverige” kommer tillbaka i rutan

Anders Lundin kommer att leda sin elfte säsong av ”Allt för Sverige” i SVT. Arkivbild.
Anders Lundin kommer att leda sin elfte säsong av ”Allt för Sverige” i SVT. Arkivbild.
TvTT

SVT:s tittarsuccé ”Allt för Sverige” kommer tillbaka med en ny säsong, rapporterar Aftonbladet.

Annons

Annons

Nästa år väntas en ny grupp amerikaner till Sverige för att tävla, och troligtvis bjuda på tårar, i kampen om att få träffa sina förlorande svenska släktingar. Det står nu klart att det blir en ny säsong, den elfte i ordningen, av ”Allt för Sverige”.

Jag har längtat efter det här så länge så det är ett fruktansvärt glatt besked. Det finns ingen hejd på hur många som kommer fram och oroligt undrar om programmet ska komma tillbaka. Det går faktiskt inte en dag utan att det kommer fram någon och undrar, säger programledaren Anders Lundin till Aftonbladet.

Inspelningen av den senaste säsongen av "Allt för Sverige", som sändes i januari i år, fick skjutas fram på grund av pandemin. Därför blev det ingen inspelning av den populära realityserien under 2022.

Enligt SVT kommer inspelningen av den nya säsongen igång under nästa år. Innan dess ska Anders Lundin spela in en jubileumssäsong av ”Robinson” i TV4, 20 år efter att han senast ledde programmet. "Allt för Sverige" vann Kristallen 2017 för årets dokusåpa.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.