A-
A+

Amber Heard tänker överklaga förtalsdomen

Amber Heard säger i ett uttalande att hon är 'förkrossad' över domslutet.
Amber Heard säger i ett uttalande att hon är "förkrossad" över domslutet.
NöjeTT

Amber Heard vill överklaga domen där hon dömts för förtal av Johnny Depp, säger hennes talesperson Alafair Hall till The New York Times.

Annons

Annons

Hennes advokat Elaine Bredehoft säger till NBC att man eventuellt ska försöka inkludera ny bevisning som inte tilläts i rättegången i Virginia.

Vi hade ett enormt antal bevis som inte tilläts tas upp den här gången, men som togs upp i rättegången i Storbritannien. Och när det kommer till den brittiska rättsprocessen vann Amber, medan Depp förlorade, säger advokaten.

Hon tillägger att Amber Heard "absolut inte" kommer ha råd att betala de dryga 10 miljoner dollar hon dömts att betala i skadestånd och straffavgift till Johnny Depp.

Det var i onsdags som Heard fälldes för förtal av ex-mannen Johnny Depp, även om han också dömdes för att ha förtalat henne i ett fall där hans advokat kallat hennes anklagelse "en bluff".

"Jag är förkrossad av att det formliga berget av bevis fortfarande inte var tillräckligt mot makten, inflytandet och påverkansmöjligheterna som min ex-man har", sade Amber Heard i ett uttalande efter att juryn offentliggjort domen.

Johnny Depp å sin sida välkomnade domen och tackade juryn för att han fått sitt liv tillbaka.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.