A-
A+

Anders Bagge: Mest spännande året någonsin

Det är med en nyfunnen pondus efter sin andraplats i Melodifestivalen i våras som Anders Bagge slår sig ner i 'Idol'-juryn igen berättar han. Arkivbild.
Det är med en nyfunnen pondus efter sin andraplats i Melodifestivalen i våras som Anders Bagge slår sig ner i "Idol"-juryn igen berättar han. Arkivbild.
TvTT

Det är dags för ännu en "Idol"-omgång och jurymedlemmen Anders Bagge är mer taggad än någonsin tidigare.

Annons

Annons

TV4:s beprövade talangjakt bjuder på flera nyheter i år. Bland annat flyttar den direktsända kvalveckan utomhus och idolerna får göra upp om finalbiljetterna inför publik på en scen i Kungsträdgården mitt i Stockholm.

Plötsligt får de möta och känna på en publik som säkert också kommer att växa vartefter. Och i Kungsträdgården kan det ju samlas en väldigt massa personer. Det är skarpt läge, framför allt jämfört med under pandemin då vi knappt hade någon publik alls, säger Anders Bagge.

"Världen största final"

Finalen äger rum i Tele2 arena i Stockholm den 25 november. Enligt TV4 ska det bli "världens största 'Idol'-final".

Jag vet inte exakt hur, allt är inte spikat och klart än, men stort kommer det att bli, säger Anders Bagge.

Annons

Annons

"Andra ögon"

När han återigen tar plats i juryn gör han det med en nyfunnen pondus efter sin andraplats i Melodifestivalen i våras, förklarar Bagge. Han tror också att hans ord kommer att väga tyngre för deltagarna nu när de vet att han är en artist på riktigt.

Det här är det kanske mest spännande året någonsin för mig personligen, just på grund av att jag själv har fått ställa mig och bli bedömd. Nu har jag också fått känna på hur det känns att vara en idol. Jag tror att jag ser och hör med andra ögon och öron, säger han.

Årets "Idol" börjar måndag klockan 20 på TV4.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.