A-
A+

Ångerfull Jeahze tillbaka i träning med Hammarby

Hammarbys Mohanad Jeahze. Arkivbild.
Hammarbys Mohanad Jeahze. Arkivbild.
FotbollTT

Hammarby stängde nyligen av Mohanad Jeahze från träning tills vidare.

Nu är ytterbacken tillbaka i träning – då en övergång uteblev.

"Jag tog ett par ogenomtänkta beslut", säger 25-åringen.

Annons

Annons

Den irakiske landslagsmannen kom inte till spel i bortamatchen mot Varberg den 25 juli, trots att han först var uppsatt i startelvan.

Jeahze uppgavs då ha vägrat spela på grund av att han ville få till en flytt, vilket ledde till att Hammarby stängde av honom tills vidare.

Men nu är 25-årige ytterbacken åter i träning med sitt lag.

"Det bud som lagts av en annan klubb på vänsterbacken resulterade inte i någon övergång, och därmed fortlöper det avtal som Mohanad och Hammarby har undertecknat", skriver klubben på sin hemsida.

"Ska ha skäligt betalt"

Sportchef Jesper Jansson i ett uttalande:

"I en sådan här situation handlar det för oss om att väga in först och främst det sportsliga och även de ekonomiska aspekterna, och vi vill heller inte stå i vägen för en spelares drömmar och mål. Men vi ska ha skäligt betalt för en spelare som är under kontrakt med oss, och processen ska gå rätt till. Mohanad har ambitionen att gå utomlands, men så blev det inte den här gången".

Annons

Annons

Ångerfull

Huvudpersonen själv säger att allt fokus nu ligger på Hammarby.

"Jag har ett mål att en dag spela i en annan liga, men jag har hela tiden sagt att det ska vara något riktigt bra. Det var det i det här fallet, men klubben kunde inte möta Hammarbys krav, och det accepterar jag. Medan det här pågick tog jag ett par ogenomtänkta beslut, runt matchen förra veckan och efteråt, vilket jag ångrar, och som jag ber jag om ursäkt för. Vi har pratat igenom och utrett detta internt, och nu ligger som sagt mitt fokus här och nu, och jag kommer att ge allt för Hammarby", säger Jeahze.

Mohanad Jeahze sitter sedan tidigare på ett kontrakt med Hammarby till och med sista december 2023.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.