A-
A+

Arvingarna ordnar sommarfest i TV4

Anna Bergendahl och Kalle Moraeus (längst till vänster) på Lassemans altan under inspelningen av 'Arvingarnas sommar'. Pressbild.
Anna Bergendahl och Kalle Moraeus (längst till vänster) på Lassemans altan under inspelningen av "Arvingarnas sommar". Pressbild.
TvTT

Annons

Annons

Arvingarna plus TV4 är lika med sant. Melodifestivalenveteranerna följer upp programmet "Arvingarnas jul" med "Arvingarnas sommar ‒ fest på Lassemans altan".

Lasseman i titeln är bandmedlemmen Lars Larsson, vars hem i Långedrag utanför Göteborg blir skådeplats för vad han och hans bandkollegor kallar "Sveriges största hemmafest, där alla är välkomna".

Bland dem som välkomnas hem till Lars Larsson är bland andra artisterna Kalle Moraeus, Nanne Grönwall, Tusse och Clara Klingenström.

Gästerna kommer att bjudas på mat, lagad av kockar som inte är medlemmar i Arvingarna, och underhållning. Nyknutna vänskapsband utlovas.

"Äntligen får vi bjuda in tv-tittarna till våra pärlor på västkusten och framför allt hem till Lasseman", hälsar bandmedlemmarna Casper Janebrink, Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars Larsson i ett pressmeddelande.

Programmet har premiär under våren 2022. Ytterligare gäster presenteras vid senare tillfälle.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!