A-
A+

Aviciis manager om artistens bortgång

Tim 'Avicii' Bergling gick bort 2018. Nu berättar Berglings manager Ash Pournouri om deras relation i Framgångspodden. Arkivbild.
Tim "Avicii" Bergling gick bort 2018. Nu berättar Berglings manager Ash Pournouri om deras relation i Framgångspodden. Arkivbild.
PodcastTT

Annons

Annons

Aviciis före detta manager Ash Pournouri berättar i en intervju med Framgångspodden om sin relation till den framlidne artisten Tim "Avicii" Bergling.

Enligt ett pressmeddelande behandlar podcasten Bergling och Pournouris första möte, deras arbete tillsammans och näthatet som riktades mot Pournouri efter artistens bortgång. I en uppmärksammad dokumentär som sändes på SVT skildrades Aviciis sista tid i livet som otroligt hektisk. Många reagerade på att få i hans närhet sade stopp.

"Tim och Ash har skapat musikhistoria. Det är dock många frågor som aldrig blivit besvarade. Med denna intervju kommer vi finna svaret på fler av dem vilket jag är otroligt tacksam för", säger Framgångspoddens upphovsman Alexander Pärleros i ett pressmeddelande.

Avsnittet med Ash Pournouri är Framgångspoddens 500:e och släpptes 21 juli.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!