A-
A+

Ayer vill klippa om "Suicide squad"

Joel Kinnaman vid den europeiska premiären för David Ayers 'Suicide squad'. Arkivbild.
Joel Kinnaman vid den europeiska premiären för David Ayers "Suicide squad". Arkivbild.
FilmTT

Zack Snyders "Justice league" klipptes om. Nu hoppas regissören David Ayer få sätta saxen i sin "Suicide squad".

Annons

Annons

Superhjältefilmen "Justice league" blev aldrig vad regissören Zack Snyder tänkt sig. Han tvingades lämna projektet till följd av en familjetragedi innan filmen var klar, och i stället togs Joss Whedon in som delvis gjorde om filmen.

Men efter många år av sociala medier-tryck valde Warner Bros att låta Snyders vision av filmen släppas, med förledet "Zack Snyder's".

Fick kritik

En annan film i DC:s serietidningsuniversum är "Suicide squad", som spelade in rätt bra med pengar men som fick en hel del kritik. Regissören David Ayer tycker att det kan finnas skäl att han får klippa om den.

Folk är betydligt mer sofistikerade om hur filmer görs och vill vara med på den resan. Det finns utrymme för olikheter, olika versioner, olika saker som delas med publiken. Jag tror att det hjälper till att stärka gemenskapen. Heder åt Warner Bros som stöttat Zack och haft modet att utforska det, säger Ayer till Entertainment Weekly.

Annons

Annons

"Frustrerande"

David Ayer anser att hans "Suicide squad" gjordes om utan att han ville det.

Jag förstår det, det är en affärsverksamhet. Det är frustrerande eftersom jag gjorde ett innerligt drama och det slets i stycken och de försökte att göra om det till "Deadpool", vilket det inte var tänkt som, säger han till tidningen, och hävdar själv att han skapat en fantastisk film.

Men Warner Bros har sagt att man inte kommer att låta David Ayers variant se världens ljus. Man kan tänka sig att studion inte vill stjäla uppmärksamheten från den "Suicide squad" med James Gunn vid rodret som är tänkt att släppas senare i år.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!