A-
A+

Bale: "Så mycket golf spelar jag inte"

Gareth Bale berättar för BBC om skadorna och golfspelandet. Arkivbild.
Gareth Bale berättar för BBC om skadorna och golfspelandet. Arkivbild.
FotbollTT

Gareth Bale berättar om problemen i Real Madrid. Om att skador och mycket golfspel enbart är illasinnade rykten.

Annons

Annons

I en intervju med BBC öppnar Bale upp om sin sejour i Real Madrid och hur det egentligen var med alla skador och golfen. Han ger också media en del av sin känga och tycker det målats upp en felaktig bild av honom.

Det är vad alla tror, att jag bara spelar golf, men så mycket spelar jag inte. Folk tror att jag var skadad hela tiden men det var jag inte heller. Jag blev inte ens uttagen i truppen, så alla tror det var skador.

Bales sejour i Real Madrid delar många supportrar. Några hävdar att han är en av de större i klubbens historia då han avgjort två Champions League-finaler, andra hävdar att han spelar alldeles för mycket golf, bara är skadad hela tiden samt inte bryr sig om klubben.

När Wales gick till EM 2019 poserade 32-åringen och hans lagkamrater med en flagga där budskapet löd "Wales. Golf. Madrid. In that order". Något som inte gick hem bland Real Madrids supporterskara.

Superstjärnan sköt nyligen Wales till sitt första VM på 64 år. Nu söker han efter ny klubb och indikerar att landslagets förbundskapten och fystränare kommer ha en hel del att göra med valet av ny klubb.

Superstjärnan gjorde totalt 106 mål på 258 matcher för "Los Blancos". Han vann även 19 titlar.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.