A-
A+

Bergmanveckan gästas av Hagai Levy

Bergmanveckan uppmärksammar Ingmar Bergmans liv och verk. Bredvid honom skymtar skådespelarna Erland Josephson och Liv Ullmann, som spelade i den ursprungliga 'Scener ur ett äktenskap'. Arkivbild.
Bergmanveckan uppmärksammar Ingmar Bergmans liv och verk. Bredvid honom skymtar skådespelarna Erland Josephson och Liv Ullmann, som spelade i den ursprungliga "Scener ur ett äktenskap". Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

Med tv-serierna "In treatment" och "The affair" i bagaget kommer författaren och regissören Hagai Levi till årets upplaga av Bergmanveckan för att diskutera sin kommande nyversion av Ingmar Bergmans klassiska tv-serie "Scener ur ett äktenskap".

"Scenes from a marriage" får premiär på HBO i höst med Jessica Chastain och Oscar Isaac i huvudrollerna. Idén till nyversionen föddes på Fårö för närmare 10 år sedan.

Festivalen består av fem dagar av film, teater, musik, samtal och parterapi, med temat "Remaking Bergman". Komikerna Jonatan Unge och Sissela Benn, skådespelaren Stina Ekblad, podduon Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Björn Andrésen är några av årets gäster.

Bergmanveckan äger rum på Fårö 29 juni – 3 juli.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!